Nieuws

Subsidie

Subsidieregeling veerkracht en zeggenschap

9 december 2023

Wist u dat de subsidieregeling ‘Veerkracht en zeggenschap’ nu ook toegankelijk is voor organisaties die aanvullende mantelzorg bieden?

Mantelzorgondersteuners mee laten praten, mee laten bepalen en invloed laten uitoefenen: Het maakt de kwaliteit van zorg én de tevredenheid over het werk beter waardoor uw bedrijf kwaliteit en personeelsbehoud weet te realiseren.

Met behulp van deze subsidie (maximaal €50.000,-) kunt u bijvoorbeeld
trainingen organiseren of de juiste functieprofielen laten opstellen voor uw medewerkers. Dit alles met als doel de veerkracht en zeggenschap binnen uw organisatie te vergroten. Een aanvraag doen is mogelijk tot en met maandag 18 december dus wees er snel bij.

Zie voor meer informatie:
➡ https://lnkd.in/euzwiNS8

Hulp nodig? Het Landelijk Actieplan Zeggenschap is er voor al uw vragen
➡  https://lnkd.in/eHSU2xGm

Waarom AMVN?

Gemeenten en zorgverzekeraars kiezen AMVN

1 december 2023

Wist u dat steeds meer gemeenten en zorgverzekeraars ervoor kiezen alleen nog maar samen te werken met organisaties die zich hebben aangesloten bij de AMVN? Een goede zaak want zo weten zij dat hun cliënten de kwaliteit krijgen die ze verdienen.

Algemeen bestuur

Zorgverzekeraars Nederland in gesprek met Teun Toebes

Petra van Holst-Wormser van Zorgverzekeraars Nederland in een mooi gesprek met Teun Toebes over de toekomst van de ouderenzorg.
‘Je moet vanuit de mens kijken; wat heeft iemand echt nodig en hoe kunnen we daar aanvullend op zijn’.

Zie hier het gesprek: https://lnkd.in/e2Rbe93b

En dat is precies wat de leden van de AMVN doen: Dagelijkse organiseren zij de inzet van tienduizenden liefdevolle mantelzorgondersteuners. Deze toppers zijn veelal niet medisch, maar juist sociaal geschoold zodat ze vanuit het mensbeeld naar de behoeften van deze ouderen en hun mantelzorgers kijken. En gelukkig zijn er veel zorgverzekeraars die het belang van deze inzet ondersteunen en vergoeden.

Dag van de Mantelzorger

10 november 2023

Vandaag is de Dag van de Mantelzorg maar mantelzorgers verdienen toch iedere dag steun? De AMVN is als branchevereniging op zoek zoveel mogelijk organisaties/mensen die zich bezighouden met de ondersteuning van mantelzorgers. Dit omdat we samen sterker staan. Ken of ben jij die persoon of organisatie die zich ook iedere dag hard maakt om mantelzorgers te ondersteunen?
Mail dan de naam van de organisatie/zzp-er naar info@amvn.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Wilt u lid worden?

Dien uw aanvraag online in.